Geeft kinderen de ruimte!
Kinderdagverblijf "De Speelhoeve"

Privacy Policy

Privacy Policy Kinderdagverblijf De Speelhoeve

Kinderdagverblijf De Speelhoeve hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De Speelhoeve houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

– uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.
– verwerking van uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
– vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
– passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
– geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
– op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, uw hier op willen wijzen en deze respecteren.

Als kinderdagverblijf zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien uw na het doornemen van ons privacy beleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens::

Kinderdagverblijf De Speelhoeve
Ivige Leane 28
8631 WB Loënga
info@despeelhoeve.nl
0515-431725
Contactpersoon: M.J. Hamersma-Ploegstra

Rechten omtrent uw gegevens
Uw hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke we van uw hebben. Tevens kan uw bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heb uw het recht de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jouzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen uw logischerwijs vragen om uw te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten
Mocht uw een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens vragen we uw hierover met ons contact op te nemen. Kom uw hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Uw hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.

Als uw naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op!

AVG-verklaring v2018-02-03 151053


Kinderdagverblijf "De Speelhoeve"